Beoordelingen van Tasty Saigon Tilburg

Recente recensies van Tasty Saigon Tilburg

5 sterren na 55 reviews

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heerlijk op smaak. Porties prima! Vriendelijke eigenaar. Kortom, echt een aanrader, zeker de moeite om er voor een blokje om te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en smakelijk!!!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en niet duur

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alles vers, gezond, goede prijs kwaliteit verhouding, precies op tijd klaar voor afhaal. Wij gaan zeker andere gerechten ook eens uitproberen de volgende keer.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat heerlijk en zo vers alles..en niet vet..! Verpakking mooi en milieu vriendelijk! Thuisbezorgd.nl keurige jongelui, top. Tot snel weer.....

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Zeer vriendelijk personeel.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten. Het is weer eens wat anders. Fijne ingrediënten en goed klaar gemaakt. Aanrader!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties. Kip mag iets gekruider, of bijvoorbeeld met hoisin gemarineerd worden.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, snel, prima!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers en fijn. Subtiele kruiden. Krakend verse spring rolls.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanvulling op het aanbod in Tilburg. Ik kom hier zeker snel terug.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor Tilburg..! Voortreffelijk eten. Wij komen weer terug! Harrie/ Emie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Na 30 jaar werken in de keuken als kok ben ik altijd benieuwd als er een nieuwe eet entablissement wordt geopend..! Ik ben er persoonlijk naar toe gegaan hoe het eruit ziet. Bij binnenkomst keek ik mijn ogen uit hoe mooi alles was, het belangrijkste de keuken, zo hygiënisch ,werkende mensen allemaal een traditionele koksmuts op..! Het eten is geweldig en lekker van smaak. Klasse wat hier wordt bereid ! Succes en tot de volgende keer...

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk gegeten. De smaken en geuren, alsof je in Vietnam bent. Het was de eerste bestelling maar er gaan er zeker meer volgen. Prima voor vegetariërs.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke springrols en prima afhaalservice

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaken waren oppervlakkig. Niet intense. Ik miste ook koriander bij de noodlesoep (die wel in de ingrediëntenlijst stond) - echte smaakmaker. Sausjes waren vooral veel zoet. Beiefstukjes hadden weinig smaak. Overal matig dus.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pho gegeten! Helaas waren ze wel een zakje toppings en stokjes vergeten mee te geven. Maar verder erg genoten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg benieuwd naar de rest van het menu! +++

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol, goede porties en prima prijs. Eten was nog goed op temperatuur bij thuiskomst. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke, pure smaken!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere banh mi broodjes, en erg goed verpakt! Mijn bestelling stond binnen 30 minuten klaar zoals afgesproken.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Warm op tijd en heerlijk vers. Volgende keer weer.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en ambachtelijk eten. Top Pho soep.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat heb ik genoten van mijn bestelling bij Tasty Saigon! Echt een aanrader. De menukaart staat vol varierende gerechten, het bestellen is in een mum van tijd gedaan en goede tijdsblokken om de gerechten af te halen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond al klaar om op te halen toen ik kwam. Super fijn aan de ene kant, aan de andere kant jammer dat het best wel koud was toen ik thuis kwam. Wel lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en was warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onacceptabel, ik vind die Pho echt flauw. Geloof me nou maar. Volgende keer moet er meer smaak in. Verpakking is wel luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak in Azië geweest. De Vietnamese keuken was mijn favoriet. Dus ik was benieuwd. Ga niet vergelijken met shoarma, friet , pizza of Chinees, want dan kom je bedrogen uit. Veel saus en (te) veel voedsel is in de Vietnamese keuken niet aan de orde. Ook in prijs ietsje duurder, maar daar krijg je ook kwaliteit voor. Wel, verse ingredienten, doordachte subtiele smaken en porties die voldoende groot zijn. Ik moet zeggen, het klopte hier van alle kanten. Daarbij genomen een zeer chique inrichting met zicht op de keuken en milieuvriendelijke en zeer nette verpakkingen. Voor mij een regelrechte openbaring. Absolute aanrader. Een aanwinst voor Tilburg en omgeving. Veel succes en tot een volgende keer.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk eten afgehaald bij Tasty Saigon! De springrolls met garnalen zijn echt favoriet. Alles was netjes verpakt. Wij komen zeker terug!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het eten niet geweldig. Het zag er keurig uit maar de verhouding prijs-kwaliteit klopt niet; te duur. Heel jammer!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

mooie aanwinst voor Tilburg. Locatie ziet er zeer netjes, verzorgt en hygiënisch uit Gerecht was netjes verpakt. Smaakte ook goed.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Was heerlijk. Parkeren is een probleem, helaas.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt authentiek Vietnamees, keurig verzorgd: een aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal niet onder de indruk en prijzig voor wat je krijgt!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We erg genoten van het eten, lekker en allemaal vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

iets meer paté had er gemogen op de banh mi Speciaal, verder fris en het stokbroodje was niet hard en ook niet zacht, goed voor tussen de middag als broodlunch! me collega had banh mi SToofvlees, zij vindt dit ook lekker.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere springrolls! Écht goed vietnamees eten :) Zeker een aanrader!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol en vers!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eerste keer. Hadden Banh Xeo en Bun met loempia en gehakt, heerlijk Volgende keer Banh mi en pho bo.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super en precies zoals verwacht! gaan we nog een keer doen. Alles is heel goed verpakt en je krijgt alles wat je nodig hebt:sausje,stokje,lepel,servetje (loempia gehakt mag van mij iets meer zout in het mengsel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

naar alle eerlijkheid, ons eten was wat matig. De gerechten (Pho soep en Kip kerrie) waren flauw en niet zo goed op smaak. Nu kan dit komen omdat het erg druk was (zaterdagavond, 19:00 uur). Ze zijn natuurlijk net open en ik kreeg de indruk dat de keuken nog wat ‘zoekende’ en druk was. Afhaal was prima geregeld (er werd hard gewerkt!). We proberen het over een paar maanden nog eens.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ‘warm’ welkom mocht ik in de kou voor de deur buiten blijven staan. Pas na 10 minuten en meerdere malen kloppen werd de deur open gedaan: geen excuses of niets. heel bijzonder! De maaltijden die ik had besteld -en volgens de kaart ‘lauwwarm’ hadden moeten zijn- waren koud. De bakjes waren slechts voor de helft gevuld en de hoeveelheid muntblaadjes was écht niet in balans. Voor € 12,50 had ik veel meer verwacht. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Jammer.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Onderscheidend van smaak en kwaliteit. Keurig verpakt. Aanwinst voor Tilburg.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ze waren in 1 gerecht alleen de pinda's vergeten en in de pho de beefballetjes. Ik denk een beginnersfoutje desalniettemin was het eten overheerlijk ;).

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Banh mi! Loempia’s waren ook lekker. Binnenkort maar eens proberen voor het avondeten! Leuke toevoeging in Tilburg.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Van ons had de bouillon iets of wat krachtiger gemogen maar we hebben van alle gerechten genoten. We komen zeker nog eens terug!